WAT DOEN WIJ?

Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw Core-Business! ENJOB Personeelsdiensten biedt u daar de mogelijkheid toe. Binnen ENJOB Personeelsdiensten vindt u alle vormen van personele dienstverlening, Werving&Selectie – HR-diensten – Payrolling – Uitzenden – Detacheren, welke op maat gemaakt worden die noodzakelijk zijn voor uw bedrijfsvoering.

ENJOB Personeelsdiensten is klaar om samen met haar klanten de volgende stappen te gaan zetten. De markt is continu aan verandering onderhevig en zal dynamisch blijven. Klanten worden steeds vaker en sneller geconfronteerd met een sterk wijzigende vraag naar diensten.

Als klanten hier niet snel en adequaat op inspelen is de omzet maar een muisklik verwijderd van de concurrent. Klanten moeten zich dan ook voor de volle 100% kunnen richten op hun core-business en dat lukt alleen met het juiste personeel en personeelsbeleid. Dat is iets waarin ENJOB Personeelsdiensten in kan meedenken en ondersteunen. Hierin is ENJOB in staat om duurzaam te ontzorgen, in een lange termijn partnership met haar opdrachtgevers.

ENJOB Personeelsdiensten ontzorgt, waardoor u kunt ondernemen! ENJOB staat voor kwaliteit!

 

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring