Transport en Logistiek

De branche van transport en logistiek is er één, die je  moet begrijpen als je  er zaken mee wil doen. De dynamiek, de nodige handelingssnelheid, het op elkaar kunnen inspelen , dit zijn allemaal belangrijke aspecten binnen deze branche. Zo moet een buitenstaander begrijpen hoe belangrijk het is dat bijvoorbeeld een vrachtwagen op tijd wordt geladen om op tijd te vertrekken, om vervolgens weer juiste aansluiting te vinden op zijn plaats van bestemming. Als binnen dit proces er één kink in de kabel ontstaat, dan kan dat verlopende gevolgen hebben.

ENJOB begrijpt deze branche. Onze medewerkers, die zich inzetten voor bedrijven uit deze sector, kunnen zich in de klant inleven. Veelal zijn onze mensen zelf afkomstig uit deze branche.

Om branche-specifieke functies te willen invullen, is het ook noodzakelijk dat we bepaalde vakkennis in huis hebben. Dat is nodig om bijvoorbeeld het verschil te weten tussen een transportplanner, een warehouse-planner, een  supply-chain planner en een expediënt. Wij weten dat! Niet voor niets dat wij binnen de branche transport en logistiek een aardige klantenkring hebben opgebouwd, die ons en onze dienstverlening ervaren als samenwerken met een branche-genoot.

Ook de uitvoerende functies binnen de wereld van transport en logistiek, kunnen wij voor u invullen.  Neem het chauffeursvak. De ene chauffeur is de andere niet. Wij zullen geen trekkeroplegger- pendelchauffeur aanbieden op een vacature winkeldistributiechauffeur. En ook niet andersom. Ook hier laten wij ons zien als de partij die begrijpt wat u zoekt. Dus ook voor chauffeurs, heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, orderpickers, magazijnmedewerkers, zijn wij de partij die u kunt inzetten om u van uw behoeften te voorzien.

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring