Sectoren

  Transport en Logistiek

  De branche van transport en logistiek is er één, die je  moet begrijpen als je  er zaken mee wil doen. De dynamiek, de nodige handelingssnelheid, het op elkaar kunnen inspelen , dit zijn allemaal belangrijke aspecten binnen deze branche. Zo moet een buitenstaander begrijpen hoe belangrijk het is dat bijvoorbeeld een vrachtwagen op tijd wordt geladen om op tijd te vertrekken, om vervolgens weer juiste aansluiting te vinden op zijn plaats van bestemming. Als binnen dit proces er één kink in de kabel ontstaat, dan kan dat verlopende gevolgen hebben.

  Lees meer

  Industrie en Techniek

  Binnen de technische proces- en productie-industrie zijn belangrijke voorwaarden om concurrerend te blijven produceren, het efficiënter werken en het leveren van kwaliteit. Binnen deze industrie is vaak behoefte aan vakspecialisten, die niet altijd makkelijk te vinden zijn. Ook in het lagere segment zijn vaak productiemedewerkers nodig met specifieke vakopleidingen en waarvan men verwacht dat er efficiënt wordt gewerkt.

  Lees meer

   

  © 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring