Referenties

Schadenet Venlo / Schadenet Venray

Schadenet Venlo / Schadenet Venray

Dhr. Toon Crooymans (Directeur Schadebedrijven), mrt 2013:

Wij hebben ENJOB ervaren als een prettige zakenpartner. Zeer correcte medewerkers. Afspraken waren duidelijk en werden correct nagekomen. ENJOB Personeelsdiensten, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar tijdelijk en definitief personeel.

Vedos B.V. Verspanende Techniek

Vedos B.V. Verspanende Techniek

Dhr. Frank Siepel, mei 2012:

Wij maken sinds enkele maanden gebruik van de services van ENJOB. Bij ons de behoefte aan een goede vakman, bij ENJOB de vakmanschap en het enthousiasme om er voor ons een te zoeken, dit blijkt een goede combinatie. Vanuit onze kant zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

W. Hovens Transport cq Ho-Pal vof palletbedrijf Venlo

W. Hovens Transport cq Ho-Pal vof palletbedrijf Venlo

Dhr. Wim Hovens (eigenaar), mei 2012:

Wij hebben in het afgelopen jaar, en nu nog steeds, gebruik gemaakt van de diensten van ENJOB middels inleen van een vrachtwagenchauffeur. Dit is ons uitstekend bevallen, vooral in de begeleiding van de chauffeur. Samengevat kunnen wij stellen zeer tevreden te zijn. Daarom kunnen wij iedereen aanbevelen met ENJOB zaken te doen.

De Kievit Verhuizingen

De Kievit Verhuizingen

Dhr. René de Kievit, mrt 2012:

Voor diverse projecten hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van ENJOB. Het leveren van extra personeel voor projectverhuizingen tijdens piekmomenten is cruciaal voor ons. ENJOB heeft ons hier uitstekend in begeleid.

Gondrand Traffic BV

Gondrand Traffic BV

Dhr. Jan Sevenich (Branchmanager), nov. 2011

De afgelopen maanden hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van ENJOBPersoneelsdiensten te Venlo. Met onze contactpersoon, Dhr. Wouter Beckx zijn wij in contact gekomen, middels actieve acquisitie van ENJOB zelf. Wij zochten een assistent-planner voor onze locatie te Venlo en wij weten uit ervaring dat deze functionarissen niet zomaar rondlopen. Desondanks kon ENJOB ons vrij snel helpen aan een medewerker, die in aanmerking zou komen voor de functie. Vanaf het aanbod, tot de plaatsing en de begeleiding, willen wij onze tevredenheid uitdrukken over de wijze van aanpak, zowel naar ons, als naar de geplaatste functionaris. Zoals reeds vermeld is er niet alleen oog voor de economische resultaten van een plaatsing, maar wordt er rekening gehouden met de wensen van zowel opdrachtgever, als de functionaris. 

Een onderzoek naar de arbeidsomstandigheden behoort eveneens tot de procedure, net als de discussie m.b.t. de kosten van de functionaris. Samenvattend kunnen wij mededelen dat wij zeer tevreden zijn met de huidige samenwerking en zijn wij ook tevreden over de geplaatste medewerker. Wij kunnen een samenwerking met ENJOB dan ook zeer zeker aanbevelen.

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring