Industrie en Techniek

Binnen de technische proces- en productie-industrie zijn belangrijke voorwaarden om concurrerend te blijven produceren, het efficiënter werken en het leveren van kwaliteit. Binnen deze industrie is vaak behoefte aan vakspecialisten, die niet altijd makkelijk te vinden zijn. Ook in het lagere segment zijn vaak productiemedewerkers nodig met specifieke vakopleidingen en waarvan men verwacht dat er efficiënt wordt gewerkt.

Een bedrijf moet zich kunnen focussen op haar activiteiten en dat kan het beste als het bedrijf ontzorgd wordt in zaken als het organiseren van personele bezetting. ENJOB is dé partij die u hierin kan ontzorgen. Niet alleen door het leveren van kandidaten, ook door o.a. het meedenken in selectieprocedures en waar nodig in functie-invulling. We kijken altijd naar een totaaloplossing.

Voor  technische functies is het nodig dat een branche-specialist voor u op zoek gaat naar het juiste personeel. Hiervoor wilt u niet aankloppen bij een bedrijf wat zich houdt met algemene arbeidsbemiddeling. U heeft een partner nodig die dezelfde taal spreekt als u. Wij staan voor u klaar! Bovendien zijn wij in staat kandidaten te vinden voor uw branche. Denk aan: Technical Engineers, Proces-Engineers, Procesoperators, Assembly-operators, CNC-frezers, CNC-draaiers, Onderhoudsmonteurs, Technische Dienst medewerkers, etc.  

Voor uitvoerende  functies, zoals productiemedewerkers, is het eveneens belangrijk dat u gaat voor kwaliteit. Iedere fout kan een dure zijn. Dus elke fout die u bespaard blijft door het inzetten van de juiste medewerker op de juiste plaats, is een besparing. Verder geldt dat elk verbeterpunt wat een kwalitatief goede medewerker aandraagt, kan leiden tot een grote kostenbesparing. ENJOB staat voor kwaliteit en dat leidt tot een beter  productierendement en vaak kostenbesparing!


© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring