ENJOB RECRUITMENT

“ENJOB Recruitment” staat simpelweg voor één van de verschillende diensten die ENJOB te bieden heeft. We hebben gekozen om “ENJOB Recruitment” nadrukkelijk neer te zetten, omdat uitzenden vaak toch een andere tak van sport is dan Werving&Selectie.

Uitzendkrachten kunnen wij inzetten in iedere branche en op diverse niveaus. Van ongeschoold personeel tot vakmensen. ENJOB biedt daarbij aan om maatwerk te leveren. We zijn in staat ons aan te passen op de wensen van de klant.

Opdrachtgevers kunnen onze hulp gebruiken bij het zoeken naar mensen voor moeilijk invulbare vacatures. Tegelijkertijd kan ENJOB ook worden gevraagd om een groot volume aan handjes-werk te vervullen. Ook poolplanning valt onder de mogelijkheden, bijv. door het inzetten van oproepers. ENJOB heeft zich bewezen om klanten te kunnen ondersteunen bij projecten. Iedere klant kan met ieder vraagstuk bij ons terecht.

Kandidaten die wij uitzenden zullen altijd op een plek terecht komen naar eigen ambitie. ENJOB kijkt immers niet alleen naar de ervaring van de kandidaat, maar ook naar de wensen van de kandidaat. Dit principe leidt ertoe dat onze uitzendkrachten enthousiast en gedreven zijn. ENJOB heeft als motto: Alleen de passende baan is goed genoeg! ENJOY YOUR JOB!

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring