ENJOB BRANCHE SPECIALIST

De benaming “ENJOB Branche Specialist” is tot stand gekomen, doordat ENJOB zich heeft gespecialiseerd op een aantal vakgebieden, om daarin met extra aandacht haar dienstverlening te kunnen aanbieden. Doordat ENJOB zich specialiseert kan er worden gehandeld met kennis van zaken.

ENJOB Branche Specialist” heeft extra focus op:

 

Opdrachtgevers vinden bij “ENJOB Branche Specialist” een gesprekspartner die de taal van de klant spreekt. Binnen Transport & Logistiek is vaak vakinhoudelijke kennis nodig, om voor bepaalde vacatures de juiste match te vinden. ENJOB is in staat haar kennis hiervoor te benutten. Door gericht te zijn op Industrie & Techniek heeft ENJOB zich geprofileerd als uitstekende partner bij zowel het vinden van productiepersoneel, als het vinden van vakmensen als Procesoperators, Monteurs, CNC-operators, etc.

Kandidaten die werk zoeken binnen Transport & Logistiek of binnen Industrie & Techniek zijn bij ENJOB aan het juiste adres! Op de site kunnen eenvoudig de vacatures worden gevonden, door te selecteren op de sector die relevant is. Ook vakmensen die niet direct de passende vacatures tegenkomen, zijn uitgenodigd zich bij ons aan te melden, omdat ENJOB dan vanuit de wensen van kandidaat actief op zoek gaat naar de passende baan.

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring