Diensten

Werving & Selectie

Bij de dienstverlening bedoeld met Werving&selectie, krijgt ENJOB de rol toebedeeld om de geschikte kandidaat te vinden voor een bepaalde vacature. ENJOB verzorgt dus zowel de werving van de kandidaten (door het plaatsen van een vacature) alsook de selectie. Met deze dienstverlening wordt u als bedrijf ontlast van het plaatsen van vacatures, het doornemen van sollicitaties, het maken van selecties en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Lees meer

HR-Diensten

HR-diensten kunnen wij op allerlei manieren aanbieden. Dit hangt helemaal af van de behoefte van u als klant. Onder deze noemer vallen onze diensten van extra ondersteuning en expertise tegen een overeengekomen uurtarief. Deze extra ondersteuning betreft geen externe medewerkers maar de inzet van onszelf.

Lees meer

Detacheren

Behalve kandidaten op uitzendbasis bij u te plaatsen, kan ENJOB kandidaten ook bij u detacheren. Dit zijn wederom kandidaten, die door ENJOB zijn geworven en geselecteerd, die bij u worden ingezet om arbeid te verrichten. Het verschil tussen Detacheren en uitzenden, ligt alleen in het afgeven van urengarantie. Met uitzenden wordt bedoeld: het uitzenden van kandidaten op basis van een nul-urencontract (volgens ABU: fase A met uitzendbeding), waarbij simpel geldt: " ieder uur dat wordt gewerkt, wordt betaald en verder niets".

Lees meer

Uitzenden

ENJOB kan kandidaten bij u plaatsen op uitzendbasis. Dit zijn uitzendkrachten die door ENJOB zijn geworven en geselecteerd, die bij u worden ingezet om arbeid te verrichten. Zoals reeds eerder omschreven, geldt dat we dan de passende kandidaten bij de passende vacatures zoeken. U als opdrachtgever heeft dan als voordeel dat u zelf niet op zoek hoeft naar de geschikte kandidaat en u daarnaast profiteert van de voordelen die het uitzend-arbeidsrecht (conform ABU-CAO) heeft ten opzichte van het reguliere arbeidsrecht. Voordelen, zoals geen doorbetaling bij ziekteverzuim, geen urengarantie hoeven afgeven, eenvoudig van iemand afscheid kunnen nemen (een soort extra lange proeftijd).

Lees meer

Payrolling

Payrolling is vergelijkbaar met regulier uitzenden, met als verschil dat ENJOB niet de kandidaat aanlevert. U heeft zelf de kandidaat al en ENJOB wordt dan in principe alleen ingeschakeld om het juridisch werkgeverschap over te nemen.

Lees meer

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring