Diensten

Payrolling

Payrolling is vergelijkbaar met regulier uitzenden, met als verschil dat ENJOB niet de kandidaat aanlevert. U heeft zelf de kandidaat al en ENJOB wordt dan in principe alleen ingeschakeld om het juridisch werkgeverschap over te nemen.

U als opdrachtgever profiteert dan van de voordelen die het uitzend-arbeidsrecht (conform ABU-CAO) heeft ten opzichte van het reguliere arbeidsrecht. Deze voordelen zijn onder andere: geen doorbetaling bij ziekteverzuim, geen urengarantie hoeven afgeven en eenvoudig van iemand afscheid kunnen nemen (een soort extra lange proeftijd). Doordat u als opdrachtgever zelf de kandidaat zoekt voor een bepaalde vacature, maakt u geen gebruik van de complete dienstverlening zoals aangeboden bij regulier uitzenden, waardoor u ook niet het volle tarief krijgt berekend. Qua contracten is een en ander exact gelijk als bij regulier uitzenden, alleen het tarief voor u als opdrachtgever is gereduceerd.

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring