Diensten

Uitzenden

ENJOB kan kandidaten bij u plaatsen op uitzendbasis. Dit zijn uitzendkrachten die door ENJOB zijn geworven en geselecteerd, die bij u worden ingezet om arbeid te verrichten. Zoals reeds eerder omschreven, geldt dat we dan de passende kandidaten bij de passende vacatures zoeken. U als opdrachtgever heeft dan als voordeel dat u zelf niet op zoek hoeft naar de geschikte kandidaat en u daarnaast profiteert van de voordelen die het uitzend-arbeidsrecht (conform ABU-CAO) heeft ten opzichte van het reguliere arbeidsrecht. Voordelen, zoals geen doorbetaling bij ziekteverzuim, geen urengarantie hoeven afgeven, eenvoudig van iemand afscheid kunnen nemen (een soort extra lange proeftijd).

Uw personeel op uitzendbasis laten werken, biedt u dus extra flexibiliteit. Let wel: het gaat hier om flexibiliteit in 2 richtingen, want ook de uitzendkracht kan vrij eenvoudig een opdracht beëindigen. Aangezien u vaak veel tijd en energie steekt in het inwerken van personeel heeft u waarschijnlijk behoefte aan continuïteit. Ook daarin denken wij met u mee. We kunnen bijvoorbeeld continuïteit waarborgen door kandidaten een opleiding aan te bieden. Als wij een kandidaat een opleiding aanbieden, is deze uiteraard nog beter gekwalificeerd. Daarnaast laten we de kandidaat een opleidingsovereenkomst tekenen, waarmee we hem/haar aan ons, en dus ook aan u, binden.

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring