Diensten

HR-Diensten

HR-diensten kunnen wij op allerlei manieren aanbieden. Dit hangt helemaal af van de behoefte van u als klant. Onder deze noemer vallen onze diensten van extra ondersteuning en expertise tegen een overeengekomen uurtarief. Deze extra ondersteuning betreft geen externe medewerkers maar de inzet van onszelf.

Wanneer kan dit bijvoorbeeld worden ingezet? Veel bedrijven plaatsen bij voorkeur zelf vacatures voor bepaalde functies. Het kan dan voorkomen dat daar zeer veel reacties op komen. Dit grote aantal reacties zou extra veel tijd vergen, zowel om door te nemen als om alles correct af te handelen. Hierin kunt u ondersteund worden, door dit werk (geheel of gedeeltelijk) aan ENJOB uit te besteden. U kunt ons dan inzetten om alle reacties door te nemen en daar alvast een eerste selectie op toe te passen. Tevens kunnen wij voor u de taak overnemen om alle afgewezen kandidaten netjes een afwijzing te sturen. Met de geselecteerde kandidaten kunt u dan een gesprek voeren. Of indien gewenst kunnen wij zelfs ook deze gesprekken voor onze rekening nemen. In het geval dat ENJOB ook de gesprekken voor u voert kunnen deze op onze eigen manier worden gedaan, maar hierin kunt u als opdrachtgever ook aansturing geven. We kunnen dit zelfs exact hetzelfde uitvoeren zoals u zou doen (u als opdrachtgever zou dan eerst zelf 1 of 2 gesprekken kunnen voeren, waar wij bij aangesloten zitten, om het erna hetzelfde te doen).

Overigens bent u, na het vinden van een geschikte kandidaat, altijd nog in de gelegenheid om de kandidaat bij ENJOB onder te brengen op uitzendbasis. Aangezien u in dit geval al zelf de werving heeft gedaan en u als het ware al betaald heeft voor de selectie, is dit mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Dat is een tarief waarbij geen marge wordt gerekend voor het vinden van de kandidaat, maar alleen voor de administratieve verwerking. Dit valt onder de noemer "Payrolling".

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring