Vacatures

Magazijnmedewerker hef- en reachtruck

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Echt zoeken wij Logistiek medewerkers. Deze organisatie is een grote logistieke organisatie waarbij iedere vestiging garant staat voor een goede en snelle logistieke afhandeling van de orders. Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen door middel van het lossen van vrachtwagens. Je controleert of de ontvangen goederen overeenkomen met de paklijst, signaleert afwijkingen en beschadigingen en geeft deze door aan de ploegchef. Daarnaast sla je goederen op de aangewezen plaats in het magazijn op, al dan niet met behulp van hef- of reachtruck. Je zorgt ervoor dat goederen netjes en correct worden opgeslagen en dat het magazijn is opgeruimd. Je verzamelt en verpakt uit te geven goederen aan de hand van scherm en scanner. Het laden van goederen aan de hand van een routelijst hoort ook bij jouw takenpakket. Buiten deze werkzaamheden verricht je ook dagelijkse onderhoudswerkzaamheden aan apparatuur en vervoermiddelen en werk je mee aan controletellingen van de magazijnvoorraad. Je werkt hierbij in een 2-ploegendienst van 06.00 tot 14.30 uur en van 14.30 tot 23.00 uur. Het kan voor komen dat er overgewerkt wordt maar dat is voor jou geen enkel probleem.

Functie eisen

Lijkt deze vacature jou iets? Om in aanmerking te komen dien je te beschikken over Lbo/vmbo niveau en heftruck/reachtruck certificaten. Ervaring binnen de bouwsector is een pré. Je herkent product en fabrikaat aan naam en verpakking en weet hoe het goed kan worden opgeslagen. Daarnaast ben je in staat zelfstandig orders te verzamelen aan de hand van een orderpicklijst. Je bent kwaliteitsgericht en je kunt binnenkomende goederen aan de hand van gegeven criteria controleren. Tot slot beschik je over aanpassingsvermogen en ben je flexibel, je schakelt gemakkelijk over van de ene naar de andere taak.

Vacature nummer: 1610300
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring