Vacatures

Aluminium TIG-lasser

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgever in Tegelen zoeken wij een Aluminium TIG Lasser. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is een specialist in aluminium zandgieten met meer dan 65 jaar ervaring. Het is een organisatie die onderdelen maakt voor Daimler, Porsche, Volvo, DAF, Audi, Remeha, en nog vele andere grote merken in de auto- en verwarmingsindustrie. Als Aluminium TIG Lasser ben jij vooral bezig met laswerkzaamheden aan aluminium onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor de herstelwerkzaamheden.

Functie eisen

Ben jij de lasser die wij zoeken? Om aan de slag te gaan in deze functie dien je ervaring te hebben als TIG/MIG lasser. Daarnaast beschik je over de basisvaardigheden constructielassen en heb je technisch inzicht. Je bent niet bang om zwaar lichamelijk werk te verrichten en vuile handen te krijgen. Tot slot beschik je over eigen vervoer en beheers je de Nederlandse, Duitse of Engelse taal. Wat kun je verwachten? Met deze functie bieden we je een baan voor langere tijd in 3 ploegendienst. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan vandaag nog!

Vacature nummer: 1610048
Uren per week: 37.50
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring