Vacatures

Monteur Riool Reiniging

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Swalmen zoeken wij een Monteur Riool Reiniging. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is specialist op het gebied van rioolreiniging, service en onderhoud aan riolen. In deze functie word je na een opleiding of inwerkperiode ingezet bij particulieren voor het ontstoppen, reinigen, het uitvoeren van camera-inspecties. Jij staat altijd klaar voor de uitvoering van rioolrenovatie, reparatie, kous relining en deelrenovatie werkzaamheden. De ene dag kan het zijn dat je een half uur per klant bezig bent met de werkzaamheden terwijl je de volgende dag een hele dag bezig bent bij een en dezelfde klant. Na een gedegen inwerkperiode en eventueel een interne opleiding ben jij naast je werk in dagdiensten ook één keer per 2 weken verantwoordelijk voor de storingsdiensten tijdens een 24 uurs-dienst. Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om je alle kneepjes van het vak bij te brengen.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Om aan de slag te kunnen dien je te beschikken over een technische achtergrond en wil je graag het vak van monteur riool reiniging leren of je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA diploma en een BE rijbewijs. Je bent bereid om een interne opleiding te volgen en je bent flexibel ingesteld. Tot slot ben je gemotiveerd en representatief en je vindt het leuk om met klanten om te gaan.

Vacature nummer: 1609854
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring