Vacatures

Service/storingsmonteur Elektrotechniek

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een service-/storingsmonteur elektrotechniek. Als zelfstandige service-/storingsmonteur verricht je voornamelijk werkzaamheden aan elektrotechnische-en zwakstroominstallaties. Te denken valt aan de werkzaamheden zoals het uitbreiden of aanpassen van bestaande elektrotechnische installaties en het uitvoeren van onderhoud-, beheer-en revisiewerkzaamheden. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met zwakstroominstallaties zoals intercominstallaties.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een Mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van de elektrotechniek. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring als elektromonteur in de installatiebranche en heb je een diploma VCA basisveiligheid (of je bent bereid deze te halen). Het is belangrijk dat je een positieve en servicegerichte werkhouding aanneemt naar onze klanten en dat je bereid bent tot het meedraaien in de consignatiedienst. Tot slot ben je bereid om eventuele aanvullende cursussen te volgen en ben je in het bezit van een B rijbewijs.

Vacature nummer: 1608405
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring