Vacatures

Procesoperator

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Weert zijn wij op zoek naar een procesoperator. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is een specialist in het verwerken van natuurlijke grondstoffen tot veelzijdige toepassingen. Als procesoperator werk je in een team van operators volgens een 3-ploegen systeem. Nadat je bent ingewerkt en de interne opleiding hebt gevolgd ga je echt aan de slag. Het voorbereiden en opstarten van processen behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast houd je toezicht en bedien je machines. Je controleert de producten en lost storingen op. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan machines.

Functie eisen

Om als procesoperator aan de slag te gaan ben jij iemand met passie voor het vak, je bent iemand die wil leren, samenwerking en energie zijn voor jouw kernwoorden die jou het beste omschrijven. Jij bent in het bezit van een Mbo Niveau 4 diploma en je hebt ervaring als operator. Bij voorkeur heb je ervaring in de foodsector en affiniteit met procestechniek en levensmiddelenindustrie. Wil jij werken in een uitdagende werkomgeving waar jouw persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd, waar meer dan voldoende ontwikkelingsmogelijkheden zijn en waar jouw een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket wordt geboden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Vacature nummer: 1605667
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring