Vacatures

Pers Operator

Functie omschrijving

Voor een organisatie in Roermond, zoeken wij Persoperators die de potentie hebben uiteindelijk door te groeien naar een leidinggevende operator-rol. Het betreft een functie voor langere tijd in 3 ploegendienst met op de lange termijn wellicht mogelijkheden om door te groeien tot senior operator. In de functie van (Senior) Persoperator heb je o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheidsgebieden: Instellen en bedienen van een extrusiepers, strekinstallatie, zaag en matrijs,- en blokoven; Controleren van de bedieningspanelen; Beheren en bijwerken van matrijsgegevens, perscondities en werkorders; Volgen van richtlijnen, rekening houdend met productiekwaliteit, productiviteit, schrootaandeel, lengtes en zaaginstellingen; Controleren van oppervlaktekwaliteit (visueel); Registreren van onregelmatigheden; Uitvoeren van metingen; Aansturen van 2 persoperators, sturen op met name kwaliteit en proces; Overleg plegen met afdelingshoofd, collega voormannen en medewerkers; Begeleiden en trainen van nieuwe medewerkers; Opstellen van beoordelingen en voeren van gesprekken.

Functie eisen

Om voor deze vacature in aanmerking te komen voldoe je minimaal aan onderstaande eisen: Aantoonbaar MBO werk en denkniveau, bijv. middels afgeronde opleiding in de richting WTB Aantoonbare, relevante werkervaring als persoperator in een aluminium extrusie bedrijf Natuurlijk overwicht Bij voorkeur (aantoonbaar) leidinggevende kwaliteiten Hoog technich inzicht Sterke communicatieve vaardigheden Ervaring met het aansturen van een klein team Hands-on mentaliteit Kwaliteit en proces dienen hoog in het vaandel te staan.

Vacature nummer: 1604393
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring