Vacatures

Ploegmonteur

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met de verantwoordelijke taak om het productieproces storingsvrij te laten verlopen? Dan is de functie van ploegmonteur iets voor jou! In deze functie signaleer, analyseer en verhelp je storingen tijdens de productie. Daarnaast assisteer je bij het opstarten en instellen van de productielijnen, samen met de ploegleider en lijnoperator. Je controleert de technische kwaliteit van het productieproces, verricht in samenwerking met de storingsonderhoudsmonteurs onderhoud aan apparatuur en je draagt zorg voor orde en netheid. In deze functie ga je 40 uur per week werken in drie ploegen. In het hoogseizoen wordt er volgens een roulatieschema in de weekenden gewerkt. Je dagelijkse werkzaamheden zijn: Je bent verantwoordelijk voor een efficiënt en kwalitatief productieproces in een ploeg op technisch vlak. Je voert de productieplanning uit in nauwe samenwerking met lijnoperators en de productieleider. Verder signaleer je afwijkingen en veelvoorkomende storingen. Je rapporteert de afwijkingen. Daarnaast zoek je naar en brainstorm je over structurele verbeteringen om het productieproces storingsvrij te laten verlopen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de productielijnen volgens de schoonmaakprocedure.

Functie eisen

Geïnteresseerd? Om als ploegmonteur aan de slag te kunnen dien je te voldoen aan het volgende profiel: Je beschikt over een Mbo-diploma elektrotechniek/WTB of Mechatronica en de bereidheid tot bijscholing. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met proceswerkzaamheden in een productieomgeving. Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse en/of Poolse en Duitse en/of Engelse taal goed. Je bent besluitvaardig, daadkrachtig, stressbestendig, ambitieus, flexibel en betrokken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je krijgt energie van het schakelen tussen meerdere zaken en het realiseren van een zo hoog mogelijk resultaat. Tot slot denk je probleemoplossend en kun je goed prioriteiten stellen. Ben jij de ploegmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande link!

Vacature nummer: 1604259
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring