Vacatures

Operator

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een lijnoperator in de 3 ploegen. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met de verantwoordelijke taak om een lijn draaiende te houden? Dan is de functie van lijnoperator wellicht iets voor jou! Naast het draaiende houden van een productielijn regelt de operator ook de opstart en omstelling(en) van de productielijn voor en tijdens de productie. Het doel hiervan is om de productielijn continue draaiend te houden met een minimum aan storingen. Wanneer er problemen zijn op de productielijn dan lost de operator dit zelf op of schakelt een ploegmonteur of (assistent-)ploegleider in. Deze functie bedraagt 40 uur in drie ploegen, in het hoogseizoen wordt er volgens een roulatieschema in de weekenden gewerkt.Taken & verantwoordelijkheden · Er voor zorgen dat het productieproces op de productielijn goed verloopt; · Oplossen van problemen aan de productielijn of eventueel de juiste mensen daarvoor inschakelen; · Het (toezien op het) naleven van HACCP, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, orde en netheid; · Voorbereiden en afstellen van machines tijdens en voor de productie; · Aanvoeren van benodigde materialen; · Zelfstandig schoonmaken en doorspoelen van de productielijn volgens de schoonmaakprocedure.

Functie eisen

Om te voldoen aan de functie van lijnoperator verwachten we dat je over de volgende kennis en/of ervaring beschikt: · MBO werk- en denkniveau, met een hands-on mentaliteit;· Basiskennis van elektra en mechanica;· Relevante proceservaring binnen een productie-omgeving;· Gedreven, kwaliteits- en resultaatgericht;· Stressbestendig en behoudt bij hoge druk het overzicht;· Goede taalbeheersing van de Nederlandse en/of Poolse en Duitse en/of Engelse taal; · Beschikbaar in een 3 ploegendiensten.

Vacature nummer: 1604236
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring