Vacatures

Service Adviseur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zijn wij op zoek naar een Service Adviseur. In deze functie ben jij mede verantwoordelijk voor alle kernactiviteiten van de service afdeling. Als Service Adviseur ben je voor klanten hét aanspreekpunt voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Je staat klanten zowel aan de balie als telefonisch te woord. Hierbij speelt een uiterst optimale klanttevredenheid een grote rol. Je verstrekt technische informatie en geeft advies aan de klant. Verder onderhoud je de werkplaatsplanning, draagt zorg voor een optimale doorgang van het werkorder-proces en je factureert naar de klant.

Functie eisen

Lijkt deze vacature je iets? Om te starten dien je in het bezit te zijn van een Mbo(+) diploma met auto-technische achtergrond. Wij zoeken iemand die beschikt over echt technisch inzicht, ervaring met onze huismerken is een pré. Je bent woonachtig in de regio Venlo en in het bezit van een rijbewijs. Jouw omgeving beschrijft jouw als een stressbestendige duizendpoot met goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent uiterst klantgericht en flexibel inzetbaar bij de verschillende vestigingen. Tot slot beschik je over efficiëntie en nauwkeurigheid.

Vacature nummer: 1600713
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring