Vacatures

Junior Engineer Quality and Development

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Junior engineer Quality and Development. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is marktleider op het gebied van drainerende en schokabsorberende onderlagen voor kunstgras. In deze functie ondersteun je de manager Quality & Development bij interne en externe klachten en verbeteringen. Je voert bijvoorbeeld productcontroles op locatie uit en proces- en productcontroles in zowel de fabriek in Roermond als op locatie in de USA. Bevindingen koppel je terug naar de relevante afdelingen en je onderhoudt contact met eventueel benodigde externe laboratoria. Ook ondersteun en vervang je de medewerker van het intern laboratorium voor de voortgang van de dagelijkse ‘quality assurance’. Van jouw wordt een kritische controlerende houding verwacht. Daarnaast ben jij ook iemand die creatief kan denken. Je initieert en introduceert productverbeteringen en beheert daarbij de relevante producteigenschappen. Verder beheer je de product databladen en introduceert em. beheert de benodigde controlefrequenties voor zowel intern als extern te controleren producteigenschappen. Jij bent iemand die communicatief sterk is in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je draagt bij aan het opleiden en begeleiden van nieuwe medewerkers en verzorgd kwaliteitsbesprekingen en trainingen voor de afdelingen productie en verkoop in zowel Roermond als de USA.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een HBO diploma in de technische richting en bij voorkeur fysische richting. Je heb affiniteit met industriële statistiek en affiniteit met MS Office. Zeer belangrijk is dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst. Ook ben jij kwaliteitsbewust, analytisch, accuraat, pragmatisch, zelfstandig, overzichtelijk en ordelijk. Je bent bereid om 1 keer per 2 maanden te reizen naar de USA. Wil jij werken in een groeiende, financieel gezonde, informele en professionele organisatie met veel ruimte voor persoonlijke groei en zelfinitiatief, dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature nummer: 1595741
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring