Vacatures

Junior Account Manager

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zijn wij op zoek naar een Junior Account Manager binnendienst met de ambitie buitendienst. In deze functie vervul je een proactieve rol binnen een klein team van ongeveer acht collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het binden van klanten en het onderhouden van klantcontact. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het actief uitvoeren van telefonische acquisitie. Daarnaast zorg je voor de uitwerking, opvolging en registratie van offertes voor potentiële en bestaande klanten. Je zoekt naar de juiste vervoersmogelijkheden, hier adviseer je klanten over. Tot slot verzorg je zendingen, afhalingen, administratieve afhandeling en facturatie.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan dien je te beschikken over minimaal een afgeronde commerciële of logistieke Mbo opleiding met minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in een vergelijkbare werkomgeving. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. MS Office kent geen geheimen voor jou. Tot slot ben je communicatief vaardig, resultaatgericht en proactief.

Vacature nummer: 1595163
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring