Vacatures

Accountmanager Regio Zuid Europa

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een Regiomanager Sales Zuid. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is een open organisatie waar ze zowel naar getalenteerde beginners als ervaren Sales Managers zoeken. Wat staat je te wachten? Een professionele, internationale en veelzijdige sales uitdaging waarbij je het gehele salesproces, van acquisitie tot een succesvolle deal voor je rekening neemt. Je krijgt echt de kans je te ontwikkelen in een internationale omgeving. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het contact met jouw bestaande en nieuwe klanten in Zuid Europa. Je gaat drie weken per maand in het hoofdkantoor werken en inspelen op de behoeften van je klanten. De laatste week van de maand ga je de weg op om nieuwe markten en klanten te leren kennen. Je gaat nauwkeurig samenwerken met jouw leidinggevende en samen verbeteren jullie strategieën en stellen jullie targets. In samenwerking met jouw collega’s van de customer service ben je verantwoordelijk voor een soepel proces voor jouw klanten.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan ben jij een echte salestijger! Daarnaast heb je ook een commerciële opleiding gevolgd op economisch gebied. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je bent communicatief sterk, flexibel en extreem klantgericht. Je woont binnen een straal van 50km van Venlo en bij voorkeur heb je kennis van Sport Nutrition Supplements. Je spreekt vloeiend Engels en je kunt je ook verstaanbaar maken in het Spaans en Frans. Een extra taal is een pré, zeker geen eis.

Vacature nummer: 1593397
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring