Vacatures

Telemarketing medewerker

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een medewerker telemarketing. Als medewerker telemarketing begint jou dag meestal tegen de middag. Je start dan met het verwerken van Duitse leads. Deze leads - potentiële klanten - hebben zelf aangegeven meer informatie te willen over het product en het is aan JOU om de lead om te buigen naar een afspraak. Het is een afwisselende en drukke functie waarbij je moet kunnen multitasken, je bent immers agenda’s aan het plannen voor meerdere adviseurs. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en bel je deze leads aan de hand van een script. Het is jou doel om potentiële klanten nieuwsgierig te maken. In deze parttime functie werk je tussen de 20 en 32 uur per week. Wil jij werken in een gezellig, zelfstandig team? Wil jij graag 40,5 vakantiedagen (bij een ft functie) per jaar? Verplicht vrij tussen kerst en nieuwjaar en in de zomerperiode? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

Lijkt deze vacature je iets? Om aan de slag te kunnen dien je te beschikken over de volgende eisen: jij hebt Mbo werk- en denkniveau en bent commercieel ingesteld. Het zou fijn zijn als je al wat werkervaring op hebt gedaan in een soortgelijke functie. Aangezien je dagelijks met klanten belt - en deze in de avonduren beter bereikbaar zijn - verwachten we dat je 2 avonden per week beschikbaar bent (het is maar tot 20:00 uur dus dat is te overzien). Je kunt je prima mondeling uitdrukken in de Duitse taal en wat heel belangrijk is je kunt goed luisteren naar de klant. Het goed kunnen spreken en schrijven van de Duitse taal is een vereiste.

Vacature nummer: 1582525
Uren per week: 32.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring