Vacatures

Transportplanner

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een transportplanner. Jouw nieuwe team is jong en dynamisch en zoekt een ervaren, full time transport planner. Wij zijn op zoek naar een ervaren planner voor de dagelijkse planning voor Oostenrijk en Zwitserland. Voor het onderhouden van de contacten met voornamelijk Nederlandse en Oostenrijkse klanten is een goede kennis van de Nederlands, Duitse en Engelse taal een must. Aansturing van chauffeurs, administratieve afwikkeling in diverse computersystemen zijn ook taken die tot deze functie behoren. Het betreft een veelzijdige en afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheden.

Functie eisen

Lijkt dit je iets? Om aan de slag te kunnen als transportplanner dien je te beschikken over goede kennis van de Nederlands, Duitse en Engelse taal. Je bent stressbestendig, flexibel en assertief. Je bent communicatief sterk en gedreven. Tot slot ben je bereid tot werken in de avond- en weekenddiensten.

Vacature nummer: 1581748
Uren per week: 0.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring