Vacatures

Backoffice medewerker hypotheken

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving Roermond zijn wij op zoek naar een Backoffice medewerker hypotheken. In deze functie zorg jij ervoor dat de klant zoveel mogelijk ontzorgd wordt en bewaakt de voortgang in de dossiers. Je houdt constant jouw adviseur op de hoogte van het verloop van het traject. Je headset vergeet je zelfs af te zetten bij de lunch! Je belt met taxateurs, notarissen, banken, denkt actief mee en streeft naar optimale klanttevredenheid en volledig correct afgehandelde dossiers. Jouw werkdag is dus dynamisch. Je belt met klanten en je informeert, allerlei belanghebbenden, zoals hypotheekadviseurs en banken. Je beantwoordt de vragen en checkt of zij het werk secuur hebben gedaan. Je bent een kritische sparringpartner voor de hypotheekadviseurs en zorgt dat het werk correct wordt afgehandeld. Jij bent de link tussen de bank en de adviseur en werkt samen aan een optimale klanttevredenheid bij ieder dossier. Geen enkele dag is voor jou hetzelfde omdat je bezig bent met wat er op dat moment van je gevraagd wordt!

Functie eisen

Lijkt deze functie je iets? Om aan de slag te kunnen dien je te bezitten over een diploma Adviseur Basis, inclusief de vereiste PE-punten of een diploma Adviseur Hypothecair krediet, inclusief de vereiste PE-punten. Vakbekwaamheidskwalificatie is vereist. Als je in het bezit bent van de volgende opleidingen, geeft je dat een streepje voor: Diploma Adviseur Consumptief krediet, inclusief de vereiste PE-punten of diploma Adviseur Vermogen, inclusief de vereiste PE-punten. Daarnaast heb je een echte hands-on mentaliteit en voelt geen drempel om contact op te nemen met geldverstrekkers, notarissen, verzekeraars en taxateurs en klanten om de voortgang van het dossier te bewaken. Je bent communicatief vaardig en durft waar nodig om hulp te vragen. Ook ben je flexibel en kun je snel schakelen tussen de verschillende ad-hoc werkzaamheden en houdt het overzicht in het proces. Je bent een energieke team player en je hebt affiniteit met beeldschermwerk, bent gewend om taakgericht te werken en hebt bij voorkeur ervaring met het CRM systeem Elements. Tot slot vind je het leuk de klantenadministratie te verzorgen.

Vacature nummer: 1578584
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring