Vacatures

Productiemedewerker in 3 ploegen

Functie omschrijving

Voor een productiebedrijf in Roermond zijn wij doorlopend zoek naar productiemedewerkers in 3 ploegendienst. Dit betreft een structurele functie van 32 tot 40 uur per week. Het betreft fysiek zwaar productiewerk in 3 ploegendienst waarbij je op 3 verschillende afdelingen in de productie ingezet kan worden: Verpakking, Zaag of Oppervlaktebehandeling. Hierbij wordt van je verwacht om je flexibel op te stellen t.a.v. het werken op de verschillende afdelingen. Verpakking: Handmatig verpakken van producten in duo's. Verpakken volgens klantvoorschriften, afmeten van het pakket, stapelen van de profielen, etc. Zaag: het assisteren van de zaagoperator waar de producten indien gevraagd op klantniveau op maat worden gemaakt. Oppervlaktebehandeling: Het inhangen,- en weer afnemen van de producten in rekken.

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je minimaal aan onderstaande verwachtingen: Je bent woonachtig in Roermond of omgeving (straal max. 35 km); Je hebt aantoonbare, recente werkervaring in een productieomgeving (minimaal 6 maanden); Je hebt ervaring met werken in 3 ploegendienst; Je hebt geen fysieke beperkingen i.v.m. zwaarte van de werkzaamheden (continue tillen etc.); Je bent zeer flexibel t.a.v. het werken op weekplanning cq. oproep; Je bent te typeren als gemotiveerd, enthousiast en zelfstartend; Je hebt goed werkinzicht en bent snel zelfstandig in de werkzaamheden inzetbaar; Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift (i.v.m. het lezen van werkorders, klant-aantekeningen, etc.); Bij voorkeur versta je ook de Duitse taal i.v.m. de huidige vaste populatie van het bedrijf.

Vacature nummer: 1568321
Uren per week: 32.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring