Vacatures

Chauffeur Internationaal

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een vrachtwagenchauffeur Internationaal. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is een hoog innovatieve organisatie met ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Als Chauffeur Internationaal word je ingezet voor de distributie van gekoelde (tussen 0° en 4 °C) en/of bevroren (-18°C) levensmiddelen. Vanuit de standplaats Maasbree vertrek je met een trekker-koeloplegger richting Duitsland of België, waarbij je gemiddeld 10 tot 15 adressen lost. Vanwege onze specialisatie in geconditioneerde levensmiddelen werk je volgens de principes van het kwaliteitssysteem BRC Storage & Distribution, hierbij staan hygiëne, (temperatuur)controle en voedselveiligheid voorop. De producten die je vervoert, lopen uiteen van champignons tot snoepgoed, van vleesproducten tot wijn, van rijst tot aardappelen en van eieren tot pasta.

Functie eisen

Lijkt deze functie je iets? Om aan de slag te kunnen als chauffeur dien je te beschikken over Mbo-niveau en ben je in het bezit van een CE rijbewijs met code 95. Enkele jaren werkervaring in koel- en diepvriesdistributie is een pré. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je werkt graag klantgericht. Jouw omgeving beschrijft je als flexibel en stressbestendig. Tot slot ben je bereid om overnachtingen te maken en woon je in een straal van 30km van Maasbree.

Vacature nummer: 1566789
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring