Vacatures

Stagiair - Recruitment Consultant

Functie omschrijving

Als stagiair bij ENJOB in Venlo leer je alle kneepjes van het recruitment vak. Je doorloopt samen met de kandidaten en de opdrachtgevers alle facetten van intake en aanvraag tot het plaatsen van de kandidaten bij de opdrachtgevers en het opvolgen van contactmomenten. Je dag begint met een werkoverleg onder het genot van een kop koffie of thee. Vervolgens ga je aan de slag met het recruiten van kandidaten voor de verschillende vacatures die open staan. Je plant afspraken en gaat met kandidaten in gesprek. In overleg met de accountmanager/vestigingsmanager stel je kandidaten voor op de openstaande vacatures. Ook heb je regelmatig contact met opdrachtgevers over de lopende plaatsingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandelingen van documenten met betrekking tot plaatsingen van kandidaten bij opdrachtgevers.

Functie eisen

Jij bent bezig met een MBO niveau 4 opleiding in de commerciële richting of met een HBO opleiding op commercieel gebied en je wil graag alle kneepjes van het recruitment vak weten. Bij goed functioneren bestaat er een kans op het krijgen van een aanstelling bij ENJOB!

Vacature nummer: 1559575
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring