Vacatures

Verkoopadviseur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Verkoopadviseur. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is een multidisciplinair isolatiebedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt in de Benelux. Voor onze opdrachtgever zoeken representatieve, flexibele en zelfstandige verkopers die gaan voor excellente kwaliteit en een eerlijk isolatieadvies. Het gaat om de verkoop van isolatieoplossingen voor de particuliere markt. Wij zijn op zoek naar kandidaten die het verschil maken. Mensen op wie onze opdrachtgever, maar vooral ook haar klanten altijd kunnen bouwen.

Functie eisen

Lijkt deze rol je iets? Als verkooptalent beschik je over de volgende kwaliteiten: - minimaal afgeronde MBO opleiding; - je beschikt goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding; - je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit; - je bent flexibel inzetbaar; - je hebt ervaring in de particuliere verkoop, bij voorkeur in bouw gerelateerde producten ofwel keukens of badkamers is een must. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande link!

Vacature nummer: 1552542
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring