Vacatures

Proces Operator A (4-ploegen)

Functie omschrijving

Kun jij goed zelfstandig en in teamverband werken? Ben jij klantgericht, kwaliteitsbewust en heb je een groot analytisch vermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Roermond zoeken wij per direct een Operator A (in 5-ploegendienst). Als operator ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van het productie proces. Samen met je team zorg jij voor een optimaal productie resultaat. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het draaiend houden van de productie lijnen, je signaleert storingen en zorgt ervoor dat deze worden opgelost. Ook bewaak je de kwaliteit van de producten. Van jou als operator wordt van je verwacht dat jij een voortrekkersrol kunt vervullen en draag je zorg voor orde en netheid van de milieu voorschriften. In deze functie werk je in 4-ploegendiensten.

Functie eisen

Geïnteresseerd? Omdat er meer dan voldoende opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden zijn binnen deze organisatie zijn wij op zoek naar kandidaten die zich voor lange tijd aan een bedrijf willen binden. Jij hebt een MBO opleiding afgerond op niveau 2 of 3 bij voorkeur in de technische richting. Daarnaast ben jij iemand met goede sociale vaardigheden, kan jij zowel zelfstandig als in teamverband goed werken, ben je eerlijk, verantwoordelijk, klantgericht, kwaliteitsbewust en initiatiefrijk.

Vacature nummer: 1489529
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring