Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Venlo zoeken wij een Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze functie ga jij je voornamelijk bezighouden met het beheren van jouw relaties en het ondersteunen van de sales manager. Jij spreekt de “taal” van de klant en je begrijpt zijn vraag als geen ander. Je zet behoeften van de klant om in gerichte oplossingen. Hierbij werk je ontzettend nauwkeurig en zorg je voor structuur. Je staat klanten te woord en je stelt offertes op. Ook zul je een gedeelte van jouw tijd volmaken met acquisitie en het opbouwen van nieuwe relaties. Dit kan op verschillende manieren, met online en offline acties. Door jouw acties wordt het CRM systeem gevuld en verbeterd.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over mbo werk- en denkniveau met een expertise of enige ervaring in de online wereld. Je kent de regio en je hebt interesse in de lokale markt. Ervaring in de sales is een pré. Je bent een echte teamplayer met een commerciële instelling. Als persoon ben je gedreven, zelfstandig, ambitieus en altijd op zoek naar uitdaging in jouw werk. Een van jouw sterke punten is het onderhouden van relaties, dit doordat je een ontzettend enthousiast en energiek persoon bent. Service staat bij jou altijd op 1, je komt je afspraken na, je bent in staat om prioriteiten te stellen en volledige ontzorging van de klant is jou op het lijf geschreven.

Vacature nummer: 1708939
Uren per week: 0.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring