Vacatures

Heftruck/reachtruckchauffeur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Roermond en Venlo zoeken wij een hef,- en reachtruckchauffeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het volladen of lossen van verschillende containers in het koel/vries huis, dit zal je doen in teamverband. Een goede samenwerking is essentieel om de containers op een juiste manier te lossen, daar er soms meerdere producten in staan welke je zal sorteren. Het gaat hier immers om goederen die gekoeld moeten blijven, precies werken is dan ook je tweede natuur. Je taken zullen onder andere bestaan uit het invullen van de formulieren wat je met de vracht hebt gedaan, scannen van de goederen die uit de container komen, het goed verwerken van de pallets, inrijden en uitrijden van de pallets met de heftruck, opvolgen van instructies van de bedrijfsleiders in de loods. Je gaat werken in een dynamische en internationale werkomgeving, binnen een no-nonsens bedrijf met een marktconform salaris. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Bij goed functioneren maak je kans op een vaste aanstelling waarbij je een premievrij pensioen opbouwt, collectiviteit voordelen bij verschillende zorgverzekeringen en goede secundaire arbeidsomstandigheden.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een enthousiaste en energieke werkhouding en ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Een afgeronde Mbo 1-2 opleiding én minimaal 1 jaar ervaring is een pré. Tot slot heb je een rijbewijs en beheers je de Nederlandse taal.

Vacature nummer: 1708906
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring