Vacatures

Tweede trailermonteur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een tweede trailermonteur. Jij bent gek op sleutelen en het monteren van allerlei onderdelen aan trailers. Als tweede monteur voer jij zelfstandig alle voorkomende reparaties, aanpassingen en revisiewerkzaamheden uit bij aanhangwagens, opleggers en technisch geavanceerd getrokken materieel. Jij (de)monteert trailers volledig en je repareert schades aan de aanhangers en opleggers. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit om vakwerk af te leveren en vervang je de versleten en defecte onderdelen door nieuwe onderdelen. Tot slot verhelp je storingen aan elektrische, hydraulische en pneumatische systemen. Hoe pak je dat aan? Als tweede monteur trailers werk je dagelijks in de werkplaats aan de reparatie van opleggers en aanhangers. Hier verricht je reparaties of onderhoudswerkzaamheden uit in opdracht van de klant. Overleg met collega’s en het hoofd werkplaats is hierbij dagelijkse kost. Sleutelen doe jij natuurlijk niet alleen. Je maakt deel uit van een team gespecialiseerde en gemotiveerde monteurs.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Jij bent klantvriendelijk, communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en planmatig en bent bereid soms op zaterdagen en in de avonduren te werken (komt niet vaak voor). Verder heb jij een afgeronde E)BAT of technische MBO opleidingservaring als bedrijfswagenmonteur. Kennis van hydrauliek, pneumatiek en elektronica is een pré. Het is vooral belangrijk dat je beschikt over veel technische interesse en inzicht.

Vacature nummer: 1708331
Uren per week: 38.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring