Vacatures

Orderverzamelaars

Functie omschrijving

Voor een van onze relaties in Echt zoeken wij orderverzamelaars. In deze functie bij een toonaangevende en internationaal opererende organisatie ben jij verantwoordelijk voor het gereedzetten van bestellingen en het op locatie zetten van binnenkomende goederen. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het verzamelen van goederen, het aanvullen van de voorraden, het assembleren van promotiematerialen en het registeren van de productverplaatsingen in het computersysteem. Daarnaast zal je ook vrachtwagens laden en lossen, MV’s klaarzetten, zorgdragen voor het gebruikersonderhoud van de heftruck, melden van storingen aan de heftruck en het melden van schades aan de leidinggevende. In deze functie werk je 40 uur per week in verschoven diensten tussen 06.00 en 18.00 uur. In eerste instantie zullen de werkzaamheden plaatsvinden tussen april en oktober, maar bij goed functioneren maak je kans op een vaste aanstelling.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan ben jij bent in het bezit van een LBO diploma en een geldig heftruckcertificaat. Uiteraard heb je enige jaren ervaring met het rijden op een heftruck. Gezien de zwaarte van het werk heb je een goede fysieke gesteldheid. Het komt regelmatig voor dat er grote objecten met de hand moeten worden gepickt. Jij bent iemand met een groot aanpassingsvermogen, zelfdiscipline en stressbestendig. Daarnaast ben je uiteraard klantgericht, een teamspeler en kan je logisch nadenken. Tot slot vind jij het niet erg om over te werken wanneer dit van je gevraagd wordt.

Vacature nummer: 1708008
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring