Vacatures

Care Consulent Regio Midden-Oost

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een Care Consulent Regio Midden-Oost In deze functie ga jij je bezig houden met het opstellen van een plan van aanpak in je regio wat moet leiden tot het realiseren van de afgesproken doelstellingen. Dit doe je in samenwerking met zorgorganisaties, gemeenten en zorgprofessionals. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nog niet gecontracteerde zorgorganisaties en -professionals. Daarnaast organiseer en geef je presentaties, trainingen en workshops betreffende de dienstverlening van jouw nieuwe werkgever en het hulpmiddelengebruik voor zorgprofessionals en overige klanten in de regio. Je signaleert trends en ontwikkelingen en je vertaalt deze naar mogelijkheden en oplossingen die bijdragen in de groei en ontwikkeling. Ook ontwikkel en implementeer je activiteiten om de naamsbekendheid te vergoten. Tot slot stel je contracten op en zorg je voor correcte implementatie.

Functie eisen

· Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over kennis van de structuur, werking en financiering van het sociale domein. Ook ben je klantgericht en beschik je over een commerciele instelling. Je kunt goed communiceren en samenwerking. Ook woon je in Midden/Oost Nederland en bij voorkeur ben je per direct beschikbaar. Tot slot beschik je over een rijbewijs B.

Vacature nummer: 1707552
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring