Vacatures

Montagemedewerker interieur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Venlo zoeken wij een Montagemedewerker interieur. Onze opdrachtgever biedt aan haar klanten totale ontzorging op woongebied. De smaak van elke klant staat centraal! Jij weet als geen ander dat vakmanschap en maatwerk leveren iets extra’s geeft. Woning/projectstoffering perfect afleveren is meer dan natuurlijk voor jou. Als Montagemedewerker interieur ben je op de hoogte van de laatste (technische) ontwikkelingen in de markt en weet deze klantgericht toe te passen. Wat ga je doen? Dagelijks start je met een kop koffie en het doornemen van de planning met je collega’s. Door effectief te werk te gaan blijf je binnen de werkplanning. De opdrachten wisselen tussen vloer-, wand en raambekleding, binnen- en buitenzonwering aanbrengen en plaatsen. Soms werk je met een collega samen of je gaat alleen aan de slag.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je minimaal over een afgeronde mbo-opleiding. Werkervaring in de woning/projectstoffering is een pré. Je beschikt over een rijbewijs B. Collega’s omschrijven jou als klantvriendelijk, representatief en accuraat. Je denkt oplossingsgericht en je hebt een enthousiaste en flexibele werkinstelling.

Vacature nummer: 1702260
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring