Vacatures

Medewerker Order-Entry (parttime avond)

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een Medewerker Order-Entry voor in de avond. Je bent werkzaam op de afdeling Order-Entry die nauw samenwerkt met de afdeling planning. Je bent voor de afdeling planning het aanspreekpunt aangaande alle zaken rondom de transportorders van klanten. Met je collega's bouw je een betrouwbare service op voor het vervoer van AGF producten naar Duitsland. Jouw dagelijkse werk bestaan uit het registreren van telefonische en schriftelijke (per fax of e-mail) transportopdrachten. Je controleert en verwerkt deze orders en ritgegevens. Daarnaast voer je transportopdrachten in het Transport Management Systeem en vul je CMR’s in. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden rondom een transportplanning behoort ook tot jouw takenpakket. Tot slot neem je regelmatig de telefoon aan, beantwoord je vragen en verwijs je bellers door. Een groot deel van het werk kent een dagelijkse herhaling.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je mimimaal over een afgeronde Mbo opleiding. Ervaring en affiniteit in de transportwereld is een pré. Het blind typen met 10 vingers is geen probleem voor jou en je hebt aantoonbare kennis van een TMS systeem en MS office. Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. De werkzaamheden worden in de avonduren uitgevoerd (17:00-21:00 ) en met enige regelmaat rekenen we ook op zaterdag op jou. Het is belangrijk dat je over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikt, dat je stressbestendig bent en dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Vacature nummer: 1706373
Uren per week: 20.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring