Vacatures

Logistiek medewerker

Functie omschrijving

Als Warehouse Worker bij deze organisatie in de regio Roermond ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste pallets/vaten/additieven volgens de productieplanning en/of de laad- en losplanning. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het Uitvoeren van intern transport, bevoorrading en picking van goederen met behulp van vorkheftrucks, het vastleggen van de goederenbeweging in het systeem. Uitvoeren van de laatste controle op de geleverde goederen, inventariseren van voorraden, meewerken en initiëren van verbetervoorstellen en actief deelnemen aan werkoverleg. Ben je op zoek naar een baan waarbij je voor langere duur aan de slag kunt gaan in dagdiensten en bij goed functioneren kans maakt op een vaste aanstelling? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Functie eisen

Je hebt minimaal MBO niveau en bij voorkeur ervaring in het warehouse ook ben je in het bezit van een heftruck certificaat. Daarnaast bezig je zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent resultaatgericht, pragmatisch en stressbestendig, bent zeer accuraat, flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je hebt enige spreekvaardigheid in Engels en Duits.

Vacature nummer: 1705842
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring