Vacatures

Ervaren Allround Stoffeerder

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Nuth zoeken wij een ervaring Allround Stoffeerder. Als stoffeerder werk je binnen een organisatie die projecten uitvoert voor woningcoöperaties, gemeentelijke instellingen, overheden, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren. Je gaat alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van interieurstoffering uitvoeren. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden t.b.v. het plaatsen van alle mogelijke soorten vloerbedekking, het plaatsen van binnen zonwering, gordijnen en insectenwering. Dagelijks rijd je met een bus volledig voorzien van materiaal naar klanten in de regio. Deze organisatie biedt je een baan met uitdaging en verantwoordelijkheid. Het betreft een aanstelling voor 40 uur per week.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren stoffeerder die graag vakwerk levert en daar voldoening uit haalt, een persoon die: ervaring heeft met het leggen van verschillende soorten vloeren, ervaring heeft met het monteren van diverse raambekledingen en binnen zonwering én ervaring heeft met het bekleden van trappen. Verder is het belangrijk dat je representatief en klantgericht bent. Er wordt verwacht dat je zelfstandig en nauwkeurig kunt werken, met oog voor detail en met het benodigde technische inzicht. Daarnaast heb je relevante werkervaring, ben je in bezit van Certificaat basisveiligheid VCA (of bereidheid om dit te behalen) en in het bezit zijn van certificaten op het gebied van woningstoffering (bv. door gevolgde cursussen bij leveranciers) is een pré, maar vakkundigheid is doorslaggevend. In bezit van rijbewijs B.

Vacature nummer: 1704535
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring