Vacatures

Teamleider verpakking

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Ommel zoeken wij een Teamleider Verpakken. In deze uitdagende rol draag je de verantwoordelijkheid voor de volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor de verpakkingsafdeling met 10 productielijnen voor assemblage en onder gas verpakken en aansluitend wegen en klantgericht etiketteren. Je geeft direct leiding aan en coacht 10 lijnoperators en indirect aan 90 medewerkers. Daarnaast draag je zorg voor de realisatie van de geplande productie binnen de gestelde tijd volgens de normen van kwaliteit, voedselveiligheid, etc. Ook geef je uitvoering aan het operationele personeelsbeleid op de vloer, waaronder het opleidingsprogramma voor medewerkers. Tevens bewustwording en coaching van medewerkers op hygiëne en gedrag. Het optimaliseren van processen, initiëren van verbeteringen, oplossen van storingen en afstemming met TD over onderhoudswerkzaamheden behoort ook tot jouw werkzaamheden. Je maakt analyses en rapportages van rendementen, uren, storingen, afkeur etc. Tot slot werk je nauw samen en rapporteer je aan de productiemanager.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over Mbo/Hbo werk- en denkniveau met minimaal drie jaar productie ervaring bij voorkeur in ‘verse’ voeding. Ook heb je minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je bent bereid om te werken in een twee ploegensysteem met een vroege en een late dienst. Anderen omschrijven jou als een coach, een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden. Verder ben je flexibel en beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Vacature nummer: 1704478
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring