Vacatures

Logistiek medewerker

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een logistiek medewerker. Op de nieuwe locatie in Venlo worden producten van onze productpartners geleverd, deze producten worden klaargemaakt voor verzending en gaan vervolgens naar distributeurs of direct naar klanten. Tijdens dit proces wordt ten alle tijden de kwaliteit gewaarborgd. Als logistiek medewerker ben jij een belangrijke schakel in dit geheel, je bent namelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden, inpakken en verzenden van producten. Dagelijks houd jij je bezig met het labelen en inpakken. Je neemt net aangekomen producten aan en je zet deze op hun plek in de stellages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad. Je bereidt verzendingen voor en je zorgt ervoor dat iedereen om je heen veilig kan werken. Samen met het team zorg je voor het beste resultaat!

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een diploma van de middelbare school. Je moet goed, netjes en gedetailleerd kunnen werken. Ook moet je bereid zijn om instructies op te volgen. Je bent fysiek prima in staat om wat zwaarder werk te verrichten. Tot slot omschrijven anderen jou als georganiseerd, hardwerkend, betrouwbaar en precies.

Vacature nummer: 1690958
Uren per week: 0.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring