Vacatures

Planner

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van de planafdeling van onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar een planner. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor volledige planning en inzet van onze wagens en de daarbij behorende chauffeurs. De planning moet zo efficiënt mogelijk worden opgesteld, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. Wat ga je dan allemaal doen? Je pakt op proactieve wijze de planning op, waarbij je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling van (transport) documenten zowel voor inkoop en verkoop. Je werkt aan het optimaliseren van de routes en het integreren van het Mobile Order Management systeem. Er is veel contact met chauffeurs die je op de juiste wijze aanspreekt en aanstuurt, zodat Operations maximaal rendeert.

Functie eisen

De ideale nieuwe collega Heeft een proactieve houding en de drive om zaken op te pakken, is oplossingsgericht en een echte teamspeler. Je bent communicatief vaardig en accuraat in je werk. Een planner denkt vooruit, weet van aanpakken en is een echte “doener”. Verder heb jij een afgeronde MBO+/HBO opleiding, richting transportplanner of transport & logistiek en minimaal 1 jaar werkervaring als planner. Je hebt affiniteit met automatisering en planning software en je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving binnen transport en logistiek. Je beschikt over goede geografische kennis en je bent 40 uur per week beschikbaar en je bent woonachtig in een straal van 30 km om Venlo. Tot slot heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Vacature nummer: 1699498
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring