Vacatures

Kwaliteitscontroleur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Ommel zoeken wij een Kwaliteitscontroleur. Als medewerker Kwaliteitsdienst zie jij er op toe dat de regels met betrekking tot voedselveiligheid goed nageleefd worden en ben je voornamelijk werkzaam op de werkvloer in de productie. Het beoordelen en rapporteren van het resultaat van reiniging en desinfectie door middel van het nemen van productmonsters en bacteriologische monsters. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles en steekproeven aan het (verpakte) eindproduct. Hierbij beoordeel je de kwaliteit, controleer je de samenstelling en registreer je de waargenomen afwijkingen. Je werkt samen met de productieleiders en operators met betrekking tot het bewaken van producten en processen en het borgen van kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne. Ook ondersteun je de kwaliteitsfunctionarissen en Hoofd Kwaliteitsdienst. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de borging van food defense, kwaliteit, veiligheid, voedselveiligheid en het naleven van de geldende hygiëne- en gedragsregels.

Functie eisen

Lijkt deze functie jou iets? Om aan de slag te kunnen dien je te beschikken over een afgeronde Mbo-opleiding levensmiddelentechnologie of gelijkwaardig. Je hebt affiniteit met de foodbranche (retail/vers), stage- of werkervaring in de foodbranche (retail/vers) is een pré. Daarnaast beschik je over basiskennis van HACCP en beheers je de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Je hebt oog voor detail, je bent accuraat, analytisch, assertief, flexibel, zelfstandig, een teamplayer, overtuigend, secuur, stressbestendig en klantgericht. Tot slot ben jij operationeel in een dynamische omgeving, voornamelijk in de productie.

Vacature nummer: 1692225
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring