Vacatures

Teamleader Logistics

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een Teamleader Logistics. Jij regelt een optimale fysieke stroom van goederen, elke dag opnieuw. Je bent operationeel manager van ongeveer 20 medewerkers en rapporteert aan onze logistic supervisor. Jij bent succesvol omdat je energiek, enthousiast en leergierig bent. Je bent klantgericht en daarbij integer. Je voelt je verantwoordelijk en durft te beslissen. Je bent immuun voor stress, en hebt een coachende management stijl. Wat ga je doen? Je verdeelt de taken binnen het team en je stimuleert ten alle tijden ontwikkeling. Je beheert de tijdsschema’s en je bent ervoor verantwoordelijk dat geplande goederen op het juiste moment op de juiste plek staan. Je zorgt voor coördinatie van lopende zaken met het bedrijfsbureau en je zorgt voor het naleven van de huisregels en de procedures. Jouw dag zit erop als alle taken zijn voltooid en de vloer leeg is.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik jij over een mbo diploma of in ieder geval aantoonbaar werk- en denkniveau. Daarnaast beschik je over minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een magazijn, een distributiecentrum of in een hectische logistieke omgeving. Je bent beschikbaar voor onregelmatige diensten, doordeweeks en incidenteel op zaterdag. Tot slot is het van belang dat je eerder leiding hebt gegeven aan een multicultureel team.

Vacature nummer: 1696772
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring