Vacatures

Medewerker coating

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Weert zoeken wij een medewerker coating. Je gaat werken bij dé specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in gebouwen. De organisatie is in meer dan 180 landen actief op het gebied van onder meer kabeldraagsystemen, deurcommunicatie, datasolutions en distributie- en industriële kasten. Jij werkt in een klein team met ambitieuze engineers die ieder met hun eigen expertise bijdragen aan de groeiambitie. Als medewerker coating ben jij verantwoordelijk voor het volgens planning en/of gegeven instructies onderdelen (te spuiten objecten) inhangen, maskeren en voorbewerken (na het spuiten). Het spuiten van de producten en het zorgdragen voor een verantwoorde manier van verfopslag behoort ook tot jouw werkzaamheden.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over Lbo werk- en denkniveau en enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van tekeningen leveren en je kunt accuraat en secuur werken. Goede communicatieve vaardigheden en een flexibele en een op samenwerking gerichte instelling. Je draagt zorg voor kwalitatief en kwantitatief voldoende productie. Je beschik over een goede inzet en motivatie en je beheerst de Nederlandse taal.

Vacature nummer: 1693931
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring