Vacatures

Project Engineer Design

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Weert zoeken wij een Project Engineer Design. Binnen het team Engineering werk je aan uiteenlopende projecten. Dat kan gaan om een kleine aanpassing in een ontwerp of het implementeren van tools, voor het optimaliseren van het productieproces. Voor de grote projecten stel je een projectteam samen met collega’s van de verschillende afdelingen, waaronder sales, inkoop en productmanagement. Jij zorgt dat alle neuzen dezelfde kant opstaan én blijven staan. Komen projectleden hun afspraken niet na? Zijn er onduidelijkheden over specificaties? Dan los jij dit direct op. Verder maak je onder meer kostprijsinschattingen en toets je of het te ontwikkelen product voldoet aan de specificaties en regelgeving die gelden in de landen waar we ons product leveren. Met het zusterbedrijf in Amerika werk je nauw samen. De ene keer om samen een project uit te voeren, de andere keer om kennis te delen of om regelgeving af te stemmen. Wil een klant maatwerk? Een projectiescherm dat iets breder is of in een andere kleurstelling? Dat kan. Jij voert de wijzigingen door en zorgt voor een aangepast ontwerp dat we vervolgens in productie kunnen nemen. Je gaat werken bij dé specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in gebouwen. De organisatie is in meer dan 180 landen actief op het gebied van onder meer kabeldraagsystemen, deurcommunicatie, datasolutions en distributie- en industriële kasten. Jij werkt in een klein team met ambitieuze engineers die ieder met hun eigen expertise bijdragen aan de groeiambitie.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Met jouw enthousiasme krijg jij mensen in beweging. Jij neemt graag de lead in projectteams en weet precies wat nodig is om het beste uit je teamleden te halen. Je komt met vernieuwende ideeën, bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig. Wat je ook doet, je doet het goed. Verder vragen we een hbo-diploma in de richting van werktuigbouwkunde, industrial design of andere relevante technische opleiding en minimaal vijf jaar ervaring als engineer. Ervaring met SolidWorks en bij voorkeur SAP is ook nodig. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Tot slot is het van belang dat je ervaring hebt als projectleider of als projectmanager.

Vacature nummer: 1693924
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring