Vacatures

Trainee Productiemanager - Voorbereider

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zoeken wij een trainee productiemanagar. Voor deze dynamische omgeving zoeken wij een ambitieus iemand die start in de rol van werkvoorbereider en op termijn doorgroeit in de rol van productie manager. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van het montagewerk en rapporteert aan de productie manager. Je bent het gezicht van onze opdrachtgever naar de klanten waar jij voor werkt. Je motiveert en instrueert je team en zorgt dat de besturingskasten en panelen tijdig en kwalitatief goed de deur uit gaan. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van het maken van de calculaties tot en met het voeren van projectevaluaties.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde, bij voorkeur technische, HBO-opleiding en aantoonbare ervaring in een productieomgeving. Praktische ervaring met lean is een pré. Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over het vermogen in oplossingen te denken. Het is van belang dat je goed overzicht weet te bewaren en pro actief verbetervoorstellen aandraagt. Je hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsbesef en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels en hebt ervaring met Office (Word en Excel).

Vacature nummer: 1693894
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring