Vacatures

Werkvoorbereider

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zoeken wij een werkvoorbereider. In deze dynamische omgeving ben je samen met jouw team verantwoordelijk is voor het voorbereiden en begeleiden van het montagewerk en rapporteert aan de production manager. Je bent het gezicht van jouw nieuwe werkgever naar de klanten waar jij voor werkt. Je motiveert en instrueert je team en zorgt dat de besturingskasten en panelen tijdig en kwalitatief goed de deur uit gaan. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van het maken van de calculaties tot en met het voeren van projectevaluaties.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde MBO-opleiding elektrotechniek en hebt enkele jaren ervaring in het voorbereiden en begeleiden van montagewerk. Daarnaast heb je aantoonbare aansturende ervaring in een projecten- of productieomgeving. Praktische ervaring met lean is een pré. Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over het vermogen in oplossingen te denken. Je hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsbesef en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Vacature nummer: 1693829
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring