Vacatures

Test engineer

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zoeken wij een Test engineer. In deze functie kom je te werken in een dynamische omgeving. Wij zoeken een kwaliteitsbewuste en verantwoordelijke Test engineer die verantwoordelijk is voor het zelfstandig uitvoeren van functionele- en veiligheidstesten van besturingskasten en (mechatronische) systemen binnen de industriële automatisering. Naast het testen binnen de muren van jouw nieuwe werkgever ga je afnames en servicewerkzaamheden uitvoeren op locatie. Je coördineert de werkzaamheden zodat deze worden uitgevoerd conform planning en specificaties en in overeenstemming met kwaliteit-, arbo- en milieuregels. Verder ben je verantwoordelijk voor de hulpmiddelen die je ter beschikking worden gesteld en voor de netheid van de werkplek. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van het bepalen van de aanpak en tijdsbesteding van werkzaamheden tot en met het testen binnen de geldende voorwaarden en specificaties.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een MBO-diploma elektrotechniek of mechatronica met enkele jaren relevante werkervaring of je hebt een HBO-opleiding gevolgd in één van deze vakgebieden. Het lezen van schema’s, toepassen van functionele testprogramma’s en de noodzakelijke elektrische richtlijnen en normen kennen geen geheimen voor je. Je hebt een ruime technische kennis van de industriële automatisering en machinebouwprojecten. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.

Vacature nummer: 1693683
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring